Om en liten pappersremsas möjliga öde.

Jag kommer i rullar från en fabrik i Dahlsland. Tanken är att binda mig runt träd för jag håller precis lagom länge för att om ett par år vittra ner och återgå till naturen.
Men så kan man hamna på villovägar och träffa på en rulle hampagarn från sydostasien.

 

Nu är man snart illa ute för nu blir det COMBAT. Men det kan ta lite tid innan det är dags för kamp.

Efter att ha sammanstrålat hos Ingemar Larsson i Vänersborg så blev det en tur till Slow Combat på Gran Canaria där Nicolai från Jekaterinburg i Ryssland tog över stafettpinnen. Troligen har hans "mamushka" tagit över och klippt upp rullarna med serpentiner i 3 meter långa längder. Dessa har tejpats på diagonalen och tvärs för att bli starka så att man kan slå ett hål och binda fast den 2 ,75 meter långa hampalinan.

Nu ska två påsar med fint hoprullade serpentiner åter till Vänersborg och då passar det bra att skicka med två friflygare som ska till Rinkaby för världscuptävlingar. Alexandre Shelepov som tävlar för Montenegro och Maxim Solodov från Ryssland, båda är F1B-flygare, kommer i samma transport från Viborg. Nu till campingen i Åhus, ett par dagar, där de bor med  Per Findahl och  hans gäng i en Tipi vid östersjöstranden.Sedan till en gammal tobakslada i Nymö för att vänta på att bli hämtade av Stuntflygaren Staffan Ekström som ska uppträda på Ripa-veckan och sedan vidare till lin-SM i Västerås för att åter hamna i Vänersborg i väntan på resa till EM i Pazardzhik i Bulgarien där stafettpinnen tas över av två Australiensare som tar med sig serparna till VM som går i Perth Australien i mars 2016.
 Patrik Gertsson juni 2015