SWAPMEET på Kvarnlanda 27 augusti 2016.

Kanonväder utlovades och parkerningen var mer än full strax efter att fältet öppnat på förmiddagen.
Tanken är nog att man ska kunna bli av med lite saker som man inte längre behöver - så att man kan köpa något annat i stället.
Här fanns riktigt fina kvalitetsmodeller och motorer. Här fanns begagnade servon och "reservdelsmotorer".Något för nästa innesäsong kanske?
En prydnad för väggen eller en lättbyggd Pilotbyggsats med lämplig motor för enbart 500:-En Tüsk Eindecker klar att möta fiendenTill allas trevnad var det även lite plan i luften. Trainers, speedkärror och skalaplan samt någon heli.

Men så är det ju alltid några som kommer för att prata och njuta av trevligt sällskap och god fika.Två hamburgare för 50:- Inkusive alla tillbehör som färsk lök, sallad, tomat - inlagda varianter och torkade samt ett sortiment av dressingar och andra halvflytande tillbehör. Kaffe med kaka för en femma som efterrätt?Inte konstigt att två grillar snabbt tömdes så att det var väntetid inför nästa omgång.


Är man dålig försäljare så kom man hem med mera grejor än de man hade med dit. Undrar om någon gammal man i Bromölla kan tänka sig att svarva insug till en gammla Enya och hitta en trevlig combatvinge till en MVVS på 3,5 cc med pipa.